SORTIDA AL CIRC 

SPELLING COMPETITION

ÚLTIM DIA DEL 2N TRIMESTRE!

Al llarg del 2n trimestre hem aprés i hem treballat molt per això al matí de l’últim dia del 2n trimestre hem anat al parc de l’Escorxador on vam jugar tots i totes junts. Ens ho vam passar super bé. 

TALLERS DE PRIMERS HUMANS AL MUSEU DE L'HOSPITALET

Vam anar al Museu d'Història de l'Hospitalet i vam fer diferents tallers relacionats amb la prehistòria: vam provar la nostra habilitat amb el fang fent una bol i decorant-lo amb petxines, vam fer força amb els braços per poder fer-nos un collaret foradant una pedra utilitzant un trepant. També vam ser creatius com el prehistòrics  fent un mural de pintures rupestres i per últim vam posar a prova la nostra punteria a veure si

érem bons caçadors i caçadores fent tir en arc a un ós. Va ser una sortida que ens va agradar molt!

Sortida de 4t

Sortida de 3r

Un carnestoltes cavernícola!

Fem tallers per semblar autèntics prehistòrics!

El dijous i divendres vam fer tallers per elaborar diferents complements de les dones i homes caveríncoles. Vam fer collarets amb fang, vam cosir un braçalet amb ossos,  ens vam fer cintes pel cap, cinturons,  protectors de turmells i canells i  també vam fer eines prehistòriques amb volum. Va ser un dia molt divertit!   

Disfressem el replà de Cicle Mitjà!

La setmana de Carnaval hem estat decorant el replà del Cicle mitjà com si fóssim a la Prehistòria. Aquí teniu les fotografies del procés i del resultat: hem treballat molt i ens ho hem passat molt i molt bé! 

Sortida al Cosmocaixa

I l'últim dia del trimestre anem al Parc Joan Miró! Quina passada!

Fem un pica-pica boníssim per acomiadar l'any!

Fem cagar el Tió

Tarda d'avions de paper

Anem al cinema Girona

Fem el pati a les pistes!

Bestiari i gegants de Barcelona!