VISITEM LA BOTIGA DE PARAIGÜES MIRÓ

 

 

El dilluns 5 de novembre vam anar a la botiga de Paraigües Miró. Allà, la Josefina, ens va explicar de manera molt interessant i dolça l’ofici de fer paraigües. Ens va semblar a tots i a totes una passada i molts vam pensar que ens agradaria tenir de gran una botiga de paraigües. La Josefina ens va semblar una botiguera super agradable i acollidora, l’anirem a saludar algun dia!

 

GRÀCIES JOSEFINA!

                       PATI A LA PLAÇA CASTELLA

 

Després de veure la peli de COCO 3r i 4t, ens vam organitzar per deixar la classe com estava abans i després vam fer el pati a la plaça Castella. Va ser un pati molt divertit! 

 

                      FOTO DE 4T

 

           Aquí teniu la foto de la “família” de 4t ¡, la classe de les Galàxies!

           Esteu guapíssims i guapíssimes!

 

Ja tenim nom per la classe, som...

 

LA CLASSE DE LES GALÀXIES!

Us regalem una cançó per començar bé el curs...

 

Esperem que us agradi!

Comencem un nou curs!

 

Hola nens i nenes de 4t,  

 

Ja hem començat el nou curs, el segon del Cicle Mitjà, és a dir 4t. Ara sou els grans del pis taronja i és més responsabilitat que l’any passat però sabem que podeu ser un bon exemple, sobretot quan us ho proposeu. Confiem molt en tots i totes vosaltres, sou molt especials. Quina il·lusió fer 4t amb vosaltres!  

 

Ja hem vist que els primers dies veníeu amb moltes ganes de començar el nou curs i viure moltes de les activitats que veieu que el curs passat feien la classe dels Mamuts. Doncs ha arribat el moment de començar!

 

Esteu preparats i preparades?

 

Una abraçada

 

Equip de Mestres