2n TRIMESTRE

                 

                   LES TAULES DE MULTIPLICAR

 

EXPOSICIONS ORALS SOBRE EL NOM DE LA CLASSE

TEATRE EN ANGLÈS

PRACTIQUEM L’ESGRIMA

 

1r TRIMESTRE

 

ELS FILLOLS/ES I PADRINS/ES ENS DESITGEM MOLT BON ANY 2019!

El dijous 20 de desembre vam anar a 1r a desitjar-los Bon Any.  Vam intercanviar – nos postals. Els fillols ens van donar una postal en forma de mussol i una xocolatina. Nosaltres els vam portar un Rudolf comestible. També vam cantar cançons i jugar tots junts. Ens ho vam passar molt bé!

Escrit per Mohamed i Abdullah

 

 

LLEGIM EN VEU ALTA EL LLIBRE “ SUPERPODERS”

Concert d’hivern

 

                     

                     A CASTELLÀ TREBALLEM  “EL ANUNCIO”

 

 

Aquest trimestre a castellà cada alumne es va inventar un producte per anunciar-lo: mòbils, pizzes, restaurants, sabates, vestits, colònies... Van triar un nom, van pensar en un eslògan, també en els avantatges del producte, disseny... i al final ho van compartir a tota la classe. 

 

             Visita de la Guàrdia Urbana a 4t

 

 

Dos guàrdies urbans van venir a la classe de les Galàxies i ens van ensenyar diferents normes vials a través del joc del Trivial, ens ho vam passar molt i molt bé. Gràcies per la visita!  

 

 

             VISITA AL MACBA: UN SEGLE BREU

 

 

Vam anar al MACBA i allà vam aprendre molt sobre artistes contemporanis, vam veure una sala plena de cartells, una escultura feta amb soldadets blancs, quadres amb la tècnica collage. Totes aquestes obres d'art ens van fer pensar i reflexionar moltíssim. Després inspirant-nos amb el que havíem vist a la visita guiada vam elaborar els nostres cartells per grups.  

 

A classe vam fer una breu exposició oral davant dels companys i companyes explicant perquè havíem triat aquella frase i com havíem decorat el cartell.  

 

              LA BOTIGA DE PARAIGÜES MIRÓ

 

 

El dilluns 5 de novembre vam anar a la botiga de Paraigües Miró. Allà, la Josefina, ens va explicar de manera molt interessant i dolça l’ofici de fer paraigües. Ens va semblar a tots i a totes una passada i molts vam pensar que ens agradaria tenir quan fóssim grans una botiga de paraigües. La Josefina ens va semblar una botiguera super agradable i acollidora i  per això l’anirem a saludar algun dia!

 

GRÀCIES JOSEFINA!

                       PATI A LA PLAÇA CASTELLA

 

Després de veure la peli de COCO 3r i 4t, ens vam organitzar per deixar la classe com estava abans i després vam fer el pati a la Plaça Castella. Va ser un pati molt divertit! 

 

                      FOTO DE 4T

 

           Aquí teniu la foto de la “família” de 4t ¡, la classe de les Galàxies!

           Esteu guapíssims i guapíssimes!

 

Ja tenim nom per la classe, som...

 

LA CLASSE DE LES GALÀXIES!

Us regalem una cançó per començar bé el curs...

 

Esperem que us agradi!

Comencem un nou curs!

 

Hola nens i nenes de 4t,  

 

Ja hem començat el nou curs, el segon del Cicle Mitjà, és a dir 4t. Ara sou els grans del pis taronja i és més responsabilitat que l’any passat però sabem que podeu ser un bon exemple, sobretot quan us ho proposeu. Confiem molt en tots i totes vosaltres, sou molt especials. Quina il·lusió fer 4t amb vosaltres!  

 

Ja hem vist que els primers dies veníeu amb moltes ganes de començar el nou curs i viure moltes de les activitats que veieu que el curs passat feien la classe dels Mamuts. Doncs ha arribat el moment de començar!

 

Esteu preparats i preparades?

 

Una abraçada

 

Equip de Mestres