VISITA AL MACBA

 

 

El dilluns 5 de novembre la Classe dels Músics vam anar al MACBA  allà vam veure i analitzar diverses obres d’art. Vam jugar amb els colors  i formes per transmetre sentiments, idees. Després per grups vam fer cartells per transmetre alguna cosa important per nosaltres, van sortit cartells amb missatges molt xulos: Prou soroll a les nits, Volem un barri sense brutícia, Volem platges netes... Una sortida artística molt interessant!

                   FEM PANELLETS 4T I P5.

 

 

Els nens i nenes de P5, els nostres fillols i filloles d’aquest curs,  tenies moltíssimes ganes de fer panellets i ens van convidar a anar a la seva classe a fer-los amb ells i elles. Vam tenir molta sort perquè ho vam fer al matí i la mateixa tarda ens van portar una safata per tastar-los. Moltíssimes  gràcies fillols i filloles!

 

                     FOTO DE 3R

 

       Mireu quina classe de nens i nenes més preciosos, són els músics!

 

Ja tenim nom per la classe, som la CLASSE DELS  MÚSICS!

 

 

Us regalem una cançó per començar bé el curs...

 

Esperem que us agradi!

 

 

 

Comencem un nou curs!

 

Hola nens i nenes de 3r,  

 

Tot és bastant nou perquè heu pujat al pis taronja i ja sou a Cicle Mitjà. Quina emoció esteu que ja sou tercer!! Teniem moltes ganes de veure'us!

 

Ja hem vist que els primers dies veníeu amb una mica de nervis, vergonya, emoció... però tranquils i tranquil·les que us prometem que treballareu,  aprendreu molt i també hi  haurà molta diversió.

 

 

Una abraçada

 

Equip de mestres