2n TRIMESTRE

 

ANEM A LA BOTIGA: PARAIGÜES MIRÓ 

 

 

TOTS I TOTES SOM ESPECIALS!

 

A la classe dels Músics vam llegir una faula Tailandesa d’una cuca de llum molt especial... Vam entendre que tots i totes  tenim moltes qualitats i les hem de mostrar a la resta. Per això, vam dir què pensem de nosaltres mateixos/es i què pensem dels companys/es. Van sortir coses molt boniques!! Gràcies a tots i totes! 

 

1r TRIMESTRE

 

INTERCANVI DE POSTALS ENTRE P5 I 3R

 

                                       UN CONTE DE MOLTS COLORS

 

 

Aquesta setmana hem sortit al racó de la lectura per escoltar un conte que ens ha llegit el Jordi. Ens ha agradat moltíssim... tant que hem fet la postal pels fillols i filloles amb la idea del conte... ja la veureu! El conte es diu “De quin color és un petó?” La Moni, la nena protagonista del conte, ens explica una aventura de gustos i colors al voltant dels petons amb un final ben bonic i dolç.

 

 

                       VISITA AL MACBA

 

 

El dilluns 5 de novembre la Classe dels Músics vam anar al MACBA.  Allà vam veure i analitzar diverses obres d’art, vam jugar amb els colors  i formes per transmetre sentiments i idees. Després per grups vam fer cartells per transmetre alguna cosa important per nosaltres, van sortit cartells amb missatges molt xulos: Prou soroll a les nits, Volem un barri sense brutícia, Volem platges netes... Va ser una sortida artística molt interessant!

 

A classe vam acabar els cartells que vam començar al museu i després vam haver de preparar una exposició oral. Vam pensar què volíem explicar als companys i companyes i vam assajar. Finalment vam fer l’exposició del cartell reivindicatiu davant de tota la classe i ens va sortir súper bé!

                   FEM PANELLETS 4T I P5.

 

 

Els nens i nenes de P5, els nostres fillols i filloles d’aquest curs,  teníem moltíssimes ganes de fer panellets i ens van convidar a anar a la seva classe a fer-los amb ells i elles. Vam tenir molta sort perquè ho vam fer al matí i la mateixa tarda ens van portar una safata per tastar-los. Moltíssimes  gràcies fillols i filloles!

 

                     FOTO DE 3R

 

       Mireu quina classe de nens i nenes més preciosos, són els Músics!

 

Ja tenim nom per la classe, som la CLASSE DELS  MÚSICS!

 

 

Us regalem una cançó per començar bé el curs...

 

Esperem que us agradi!

 

 

 

Comencem un nou curs!

 

Hola nens i nenes de 3r,  

 

Tot és bastant nou perquè heu pujat al pis taronja i ja sou a Cicle Mitjà. Quina emoció que ja esteu a tercer!! Teníem moltes ganes de veure-us!

 

Ja hem vist que els primers dies veníeu amb una mica de nervis, vergonya, emoció... però tranquils i tranquil·les que us prometem que treballareu,  aprendreu molt i també hi  haurà molta diversió.

 

 

Una abraçada

 

Equip de mestres