3r TRIMESTRE

2n TRIMESTRE

 

Mirem l’obra de teatre L’Aprenent

 

 

TALLERS D'INICI DE TRIMESTRE

 

 

RACONS DE MATEMÀTIQUES I CIÈNCIES

 

 

 

1R TRIMESTRE

 

                       

                            TALLERS DEL PRIMER TRIMESTRE

 

Aquest trimestre hem fet els tallers de Cicle Mitjà els dimarts a la tarda. Ens ho hem passat d’allò més bé amb els jocs musicals que ens ha preparat la Neus,  experimentant amb la Violeta a través del fang, elements de la natura i construint caixes transparents.  El Jordi ens ha ensenyat l’esportivitat en el món dels escacs i a fer grans jugades per guanyar elegantment al contrincant. I amb l’Anna hem gaudit fent creacions artístiques en grup amb pintura, triant paraules i fotografies penjades al replà de Cicle Mitjà i fent un punt de llibre amb lletres originals del nostre nom. 

            TALLER D’ESCACS

            TALLER D’ART

            TALLER MUSICAL

           TALLER DE CREACIONS


 

                       

                 RACONS DEL PRIMER TRIMESTRE

 

Els divendres pel matí hem fent racons matemàtics i científics. Hem millorat l’habilitat amb els euros a la botigueta de l’escola, hem fet estructures xulíssimes amb el Kapla, hem fet d’artistes amb figures  geomètriques; i també ens hem iniciat en el món de la ciència: parlant de científics, sobre què és la ciència i observant mostres amb lupes binoculars.      

               

                PRIMERA PARADA: MÈXIC

 

 

Ja hem fet el primer “viatge” des del pis taronja de l’escola... hem anat cap a MÈXIC!!!  Ho hem fet d’una manera molt especial:  imaginant, investigant sobre el país, mirant mapes, fotografies,  coneixent el personatge de Frida Kahlo, veient la pel·lícula de Coco,  tastant “nachos con guacamole”... tota una experiència... quasi bé com si hi haguéssim anat de veritat.

                   

 

 

                PINTEM LA PLAÇA

 

 

Vam sortir a fer un acte reivindicatiu perquè volem millorar algunes coses de la Plaça Castella. Vam sortir amb els guixos que vam fer al Taller d’Art i vam escriure una frase reivindicativa. Després vam decorar el terra de la plaça. Ens ho vam passar genial!    

 

 

                                 ARTEMAT

 

                TITELLES

A Artemat hem començat fent un taller de titelles i després hem fet un petit espectacle en un teatrí improvisat. Què bé que ens ho hem passat! 

                        MESURA

Un altre dia hem fet una sessió de mesura al pati.


                            ART ALS MIGDIES

 

 

El taller d’Art als migides és tot un èxit! Aquí estàvem fent el decorat pel fons de la cartellera informativa de l’escola. Ha quedat moooolt bonica!

                  FINAL D’ESCACS

 

Al final del curs passat vam deixar una cosa pendent força emocionant: la final d’escacs de Cicle Mitjà!!! No ens n’havíem oblidat, eh... així que durant els primers dies del curs vam fer la gran final. Els finalistes del curs 2017-2018 eren el Paolo i el Mohamed. Després d'una final molt igualada i molt disputada el Paolo es va proclamar campió i el Mohamed, amb un gran gest d'esportivitat, el va felicitar. Un exemple a seguir! 

                         COMENCEM!

                     CURS 2018-2019!

 

Aquest curs comencem amb una frase que ens anirà acompanyant de setembre a juny...