EXPOSICIÓ FINAL DE PROJECTE

Avui hem fet el tancament del projecte i hem tingut uns i unes espectadores de luxe!!

Quina serà la temàtica del projecte del curs vinent?

BIATLÓ

Avui ha estat un matí ple d'emocions i esport. Els i les alumnes de 6è hem gaudit de la Biatló que es celebra a les picines Picornell, un escenari amb molta història. Tots i totes ho han fet genial!!!

JOCS FLORALS

L'alumna de 6è, Shayne Raras, ha estat guardonada amb el premi de poesia als Jocs Florals de Ciutat Vella. Enhorabona Shayne!!!

AMERICA'S CUP EXPERIENCE

Espectacular visita a l'exposició de l'America's Cup. No podem viure aliens als events més important que tenen lloc a la ciutat, i els nostres i les nostres alumnes, són ja experts en la matèria.

POEMES QUE ENS APROPEN

Mé bonic que llegir un poema dels classics de la literatura castellana i catalana, és poder compartir-ho amb comerciants del barri que, al mateix temps, comparteixen amb nosaltres un del seu país d'origen. Ha estat una experiència força emocionant.

VIU LA VELA

Quina experiència hem viscut avuí!!! Navegar és un plaer, i malauradament, no ho podem fer tots els dies. 

Els i les alumnes de 6è ha gaudit del mar, de la navegació i del sol en un dia perfecte on, a més, hem après moltes coses noves d'un món força desconegut per nosaltres.

CURSA DEL DIA DE LA DONA

És una clàssic a l'Escola Castella celebrar el dia de la Dona participant en la cursa que es du a terme al Moll Vell de Barcelona i en la qual participen multitud d'escoles de la ciutat.

COMENCEM LES NOSTRES EXPOSICIONS II

Comencem la segona volta dels nostres experiments...

100 ANYS EXPLICANT HISTÒRIES

Dia 7 de febrer, dia de gravació de la nostra història inspirada en el record del projecte de l'any passat "Barcelona, el batec de la història".

El dia 13 de febrer dintre del projecte "100 anys explicant històries", podrem escoltar el resultat del treball dels i les alumnes de 6è conjuntament amb el de les escoles participants de tota Catalunya en commemoració del "DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO".

Ho podeu escoltar en primícia aquí!!! Gaudiu-ho, ha quedat genial.

CLOENDA PROJECTE MINITRANSAT

El nostre projecte d'escola d'aquest any s'anomena "FEM HiPÒtesis", i clar, la Minitransat i l'escola Castella van creuar els seus camins per poder investigar sobre la navegació i les hipòtesis que es fan els i les navegants en aquesta apasionant aventura que té com a repte creuar l'Atlàntic amb un petit vaixell de 6.5m. Avui hem conegut alguns dels nostres herois i heroïnes.

AMIC INVISIBLE

Inevitable emocionar-se veient les abraçades, les cares de felicitat, i fins i tot, les llàgrimes dels i les alumnes de l'aula de 6è Anime...Sense paraules. Només mireu-los/les.

BICICLOT A LA RAMBLA

Avuí hem tingut un matí ple d'emocions i desafiaments. Els i els alumnes de 6è han practicat amb les bicis en un entorn molt proper. Això sí, hem de practicar més!!!

MATÍ ANIME

Ja teníem ganes de visitar un lloc força relacionat amb la temàtica de la classe...

I EL TENÍEM AQUÍ AL COSTAT!!

TARDOR/CASTANYADA

Què bé ho hem passat a la sortida de la tardor!!!!

LA CLASSE DELS ANIME JA TÉ NOUS DELEGATS!!!

SOM LA CLASSE DELS ANIME "comencem el nostre últim curs"