COLÒNIES 2024

Les tant esperades colònies ja han passat. A l'Abril vam poder gaudir uns dies tots junts a la Casa de colònies Castell de Fluvià. Aquí teniu un tastet de Fotos.


MATÍ A LA BIBLIOTECA

Aquest trimestre hem tornat a anar a la bilioteca.

Ens han explicat alguns contes, (fins i tot un que feia una mica de por...), hem mirat contes i ens hem endut alguns llibres per el nostre treball d'hipòtesis. Segur que aprenem un munt de coses.


FEM NEU

Encara que pel temps que fa no ho sembli... estem a l'hivern!

A la classe hem fet neu artificial amb bicarbonat i una mica d'aigua, tot ben remenat i a gaudir d'aquest minimon de l'hivern!


SETMANA DE CARNAVAL

Aquesta setmana ha estat una mica boja! Com bé ha de ser la setmana de Carnaval... Hem seguit les consignes del Rei Carnestoltes, hem fet sortides, trobades amb padrins i ens hem disfressat i fet una desfilada!


PADRINS I FILLOLS

Hem rebut la visita a la classe dels nostres padrins. Hem tingut la sort que hem pogut compartir una estona de lectura i de joc amb ells i elles.


SORTIDA A LA LUDOTECA

Ens encanta visitar la Ludoteca de la Placeta del Pi


ANEM A LA BIBLIOTECA

La classe de les pel.lícules hem passat una estona a la biblioteca. Hem tingut la sort que ens han explicat contes i després n'hem pogut descobrir d'altres. 

SORTIDA AL CAIXAFÒRUM

Sabeu qui és Sol Lewitt? Coneixeu el seu mural?  Els infants de la classe de les Pel·lícules ens hem mogut i hem dansat amb els seus colors. 

Ja tenim nom de la classe! A i5 som la classe de les PEL·LÍCULES